Gevalia till kontor

1853 bildades i Gävle den kända kaffeproducenten, Gevalia. Idag har de sitt huvudkontor i Chicago och är Nordens största producent av kaffe. I Sverige kan du få en kopp Gevalia till kontor. Att investera i bra kaffe på ditt kontor kan öka de anställdas välmående och på sikt även deras produktivitet.

Svenskarna älskar kaffe!

Med gevalia till kontor kan du garantera kvalitativt kaffe på din arbetsplats, och på en svensk arbetsplats är detta väldigt viktigt. I Sverige dricker man väldigt mycket kaffe, kanske allra mest bland landets hundratusentals kontorsarbetare. För de som sitter under sina arbetsdagar och tittar in i skärmar kan en kopp gott kaffe vara ovärderligt!

Det finns säkert många anledningar till varför man dricker på mycket kaffe i Sverige. Vissa menar att det kalla vädret gör att man söker sig till någonting varmt att dricka så fort man kommer in. Andra menar att det är det ofta olidliga mörkret som skapar behovet av någonting uppiggande under arbetsdagen.

Kaffe kan göra mycket för ett kontor!

Oavsett vad anledningen till vårt kaffedrickande är så kommer lite Gevalia till kontor att göra kontorslivet mycket bättre. När kylan och/eller mörkret nu gör att vi dricker så mycket kaffe är det en god idé att välja smakrikt kaffe av hög kvalitet till kontoret. En god kopp kaffe kan vara mer än bara uppiggande och värmande, det kan vara en riktig smakupplevelse som blir en väl behövd höjdpunkt på dagen.

Gevalia till kontor är en bra investering

Med kaffe till kontoret räcker det dock inte med att ha en bryggare och gott kaffe. På kontoret vill man även vara säker på att det varje morgon finns en kopp tillgänglig. Med Gevalia till kontor kan du genom olika lösningar minimera detta problem. Dessutom erbjuder Gevalia väldigt många olika sorters kaffe, så när ni på kontoret känner för att lyxa till det så är det enkelt att hitta något man tycker är intressant bland de många alternativen.

Investera i ditt kontor med Gevalia

Sammanfattningsvis kan vi säga att Gevalia till kontor är en investering i de anställdas välmående. I det kalla och mörka Norden är en värmande och uppiggande drink på arbetsplatsen ovärderlig. Kontorsarbetare kan på så vis få en snabbare och hurtigare start på sin dag. Och satsar man dessutom på att tillhandahålla gott kaffe som Gevalia kan kaffestunden bli till en liten vardagslyx på arbetsplatsen. Kaffe bör inte ses som en onödig utgift på arbetsplatsen, utan ett stort tillskott till arbetsmoralen.